top of page

Gebruikt onderdeel kopen in Haarlemmerliede?

Welkom bij de on-line gebruikte auto onderdelen handel van autodemontage Akkie Stomphorst uit De Bilt. Wilt u gebruikte auto onderdelen kopen in Haarlemmerliede en omgeving zoals Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp of bijvoorbeeld Heemskerk? Kijk dan eens in onze  online voorraad gebruikte onderdelen. Deze voorraad is via onderstaande knop in te zien. Heeft u gevonden wat u zocht? Mailt u ons dan dat u dit onderdeel graag wilt bestellen! Wij doen u dan een scherp aanbod en verzenden het onderdeel na betaling meestal nog dezelfde dag. 

U kunt op diverse manieren bij ons terecht voor het kopen van gebruikte onderdelen: 

  • U kunt bij ons terecht aan onze klantvriendelijke klantenbalie 

  • Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar

  • U kunt on-line in onze voorraad kijken

  • U kunt ons ook mailen via parts@stomphorst.nl 

  • U kunt gebruik maken van ons onderstaande aanvraagformulier

Het kopen van gebruikte onderdelen kan soms lastig zijn doordat de passing van onderdelen verschilt per merk en model auto. Wij hebben goed geschoold personeel wat u daarin kan adviseren. 

Zorgt u ervoor dat u van te voren goed heeft uitgezocht welk onderdeel u nodig heeft. Het liefst ontvangen wij tenminste het kenteken van uw auto of het merk, model en bouwjaar. Afhankelijk van het onderdeel vragen wij ook naar het type motor of versnellingsbak. Zorg ervoor dat u deze informatie paraat heeft als u vragen heeft over de leverbaarheid van een gebruikt onderdeel. 

Garantie? 

Op al onze gebruikte onderdelen zijn de STIBA garantievoorwaarden van toepassing. Onze voorwaarden zijn hier te vinden. 

Onderdelen aanvragen
bottom of page