top of page

Uw auto verkopen in Den Dolder?

 

Autodemontagebedrijf Akkie Stomphorst uit De Bilt is een gecertificeerde autosloperij en gespecialiseerd in het inkopen en op afspraak bij u afhalen van uw auto in de regio Den Dolder - Lage Vuursche - Soest. Dus ook in de omgeving van Den Dolder kunnen wij met onze autosloperij uit De Bilt uw auto ophalen. Doordat wij in de buurt zijn gevestigd kunt u uiteraard uw auto ook bij ons langs brengen voor een vrijblijvende taxatie een goed bod en direct een vrijwaring. 

Door onze jarenlange ervaring in de autodemontagebranche zijn wij gespecialiseerd en gecertificeerd op het gebied van inkopen van sloopauto's en verkopen van gebruikte auto- onderdelen. Wij zijn daarvoor aangesloten bij de ARN, RDW en lid van STIBA.

U kunt uw auto op de volgende manieren bij ons aanbieden: 

 • U kunt onderstaand contactformulier invullen of mailen naar info@stomphorst.nl voor een vrijblijvende taxatie. Vul bij opmerkingen tenminste het kenteken, het merk, model, bouwjaar, kilometerstand en eventuele gebreken van de auto in. 

 • U kunt tijdens openingstijden bij ons langskomen om uw auto vrijblijvend aan te bieden voor demontage. Voor ons adres zie de informatie pagina

 • U kunt bellen voor een vrijblijvende telefonische taxatie. Belt u dan met 030-2202308 en houdt uw kenteken bij de hand. 

Bedankt! Bericht verzonden.

Welke gegevens heeft u nodig? 

In onderstaande animatie wordt verteld welke gegevens u nodig heeft. Is deze film niet duidelijk? Lees dan hieronder even verder. 

Vanaf 01 januari 2014 heeft het RDW de kentekencard ingevoerd. Deze kaart op creditcard formaat vervangt het papieren kentekenbewijs. Voor het overschrijven van uw kenteken zijn er drie mogelijkheden: 

 1. U beschikt over een volledige kenteken op creditcard formaat

 2. U beschikt over een volledig papieren kentekenbewijs

 3. U beschikt niet over een volledig kentekenbewijs 

1. Overschrijven met een kentekencard

Voor het overschrijven van een auto met een volledige kentekencard zijn er drie dingen nodig: 

 1. Het documentnummer en de meldcode op het kentekencard

 2. De tenaamstellingscode deel 1 

 3. De tenaamstellingscode deel 2 

De kentekencard en tenaamstellingscode deel 2 heeft u via de post van het RDW gekregen. Deel 1 kreeg u van het postkantoor of het garagebedrijf waar u de auto heeft gekocht. Aan de hand van deze gegevens kan het voertuig worden overgeschreven. 

Meer informatie over de kentekencard bekijk dan dit filmpje

2. Overschrijven met een papieren kenteken 

Voor het overschrijven met een papieren kenteken zijn de volgende kentekenbewijzen nodig: 

 1. Kentekenbewijs deel 1

 2. Kentekenbewijs deel 2

 3. Kentekenbewijs deel 3 (overschrijvingsbewijs) 

3. Overschrijven zonde volledig kentekenbewijs 

In dit geval dient u in het principe zelf een vervangend kenteken of demontagecode aan te vragen bij het RDW. Volg daarvoor de instructies van het RDW, via de website van het RDW. Als de auto gedemonteerd gaat worden kunnen wij ook voor u een demontagecode aanvragen, ook als de auto door iemand anders dan de rechtmatige eigenaar wordt ingeleverd. In al deze gevallen dient u zich te legitimeren en willen wij graag een kopie van uw legitimatie.

Na het afmelden ontvangt u van ons een vrijwaringsbewijs waarmee u aan kunt tonen dat de auto niet meer op uw naam staat. Vanaf dat moment bent u gevrijwaard van wegenbelasting en kunt u de verzekering van uw auto stopzetten. 

bottom of page