top of page
Voorraad sloop auto's 

Nadat uw auto door ons is ingekocht en afgemeld wordt de auto in onze voorraad opgenomen. De auto wordt voorzien van een herleidbare code aan de hand waarvan wij op ieder moment de status van de auto kunnen volgen. 

Voor een selectie van onze voorraad sloopauto's klikt u op onderstaande knop: 

Het verwerkingsproces

De auto wordt bij ons na binnekomst gecontroleerd op verkoopbare onderdelen. Deze onderdelen worden netjes gecontroleerd op werking en schades, vervolgens gedemonteerd en opgeslagen in ons magazijn. Ieder onderdeel wordt bij ons voorzien van een uniek kenmerk waardoor altijd herleidbaar is van welke auto het onderdeel is gedemonteerd. Voordat de onderdelen opgeslagen worden in het magazijn worden ze nogmaals geïnspecteerd en worden alle belangrijke voertuigspecifieke kenmerken zoals artikelnummers, kleurcodes etc. ingevoerd in ons voorraadsysteem zodat we de toepassing van dit onderdeel in uw auto steeds beter kunnen vaststellen. 

Voor demontage van herbruikbare onderdelen wordt de auto op milieverantwoorde en profesionele wijze ontdaan van alle milieugevaarlijke vloeistoffen zoals olie, rem- en koelvloeistof. 

Na verwerking van de auto, worden sommige auto's nog een tijdje opgeslagen op ons buiten terrein. Veel onderdelen die voor hergebruik bruikbaar zijn zitten er dan nog op. U bent van harte welkom om bij ons te komen kijken of er voor u nog geschikte onderdelen op deze auto's zitten. Wij laten echter niet zomaar iedereen meer toe op ons terrein. Zorg ervoor dat u zich kunt legitimeren, meld u altijd eerst aan de balie en kom niet met een aantal mensen tegelijk. Wij willen graag controle kunnen houden over wat er op ons terrein gebeurt. 

bottom of page